Czy jedzie z nami jakiś kibic siatkówki? Jak oceniacie występ Polskiej kadry na turnieju w Japonii? Według mnie zagrali bardzo dobry turniej, zasłużenie zdobyli srebrny medal, wydawać by się mogło, że do złota brakowało dużo ale według mnie Polacy po prostu nie wytrzymali fizycznie, gdyby mieli jeszcze dzień odpoczynku to mecz z Brazylią wyglądałby zupełnie inaczej . Z resztą nieważny jest jeden mecz, ważne że w całym turnieju pokazali na co ich tak naprawdę stać, że potrafią walczyć i że można wygrać nawet z teoretycznie lepszym przeciwnikiem. Pozostaje czekać na kolejne turnieje i coraz lepszą formę Polaków
.
Postawmy sprawę jasno. Brazylijczycy byli nie do ogrania. Srebrny medal i nagroda dla najlepszego wystawiającego Pawła Zagumnego to znakomite wynagrodzenia dla polskich kibiców ;]
a mi to leży....polacy znowu dobrze zagrali wczsniej, a potem sie podniecali i dostali w dupsko...zawsze tak jest....ale srebro to chyba i tak dobrze a tak w ogole to nie chce mi sie pisac o polskim sporcie, bo szkoda gadac... ;]
i na zakonczenie powiem standardowe:
OSU!
cox :
OSU!
?
cox :
OSU!
?
Od pierwszego posta w tym temacie minęło ponad sześć lat.
Gra siatkarzy chyba nadal nas cieszy.
Po smętnym euro dla oczekujących cudów życzmy dzisiaj SIATKARZOM ZŁOTEGO medalu.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez sj65 (2013.02.26 17:17:14)
... i po kolejnych 11 jest podobnie Poziom świetny!