Na fluxboxie działam już RedHata 8.0 wcześniej na blackbox ( w RH 5.0 Hurricane ) - przez qnx aż po dzień dziesiejszy na OpenBSD
Pozdrawiam wszystkich uzytkowników tego środowiska
Witamy serdecznie na forum i zapraszamy do dyskusji ;]
Witam !
Pozdrawiam Serdecznie
Cześć.
Wszystkie drogi prowadzą do Fluxboxa. Gnome bźdźiome czy innymi kde można się pobawić, ale nic nie zastąpi tej wygody i szybkości. Witamy na forum.
parrotlarch: to ja może nie będę się wypowiadał, zwłaszcza jeżeli chodzi o ten fragment dotyczący KDE .
Pewnie, że się nie wypowiadaj, bo jeszcze będziesz bluźnił! Ja teraz oprócz Fluxa mam gnome2 na squeeze, a na ubu gnome3 i unity. Wszystko całkiem fajne, ale jak wracam do fluxa to oddycham z ulgą. KDE 4.8.4 nie probowałem, na pewno prawie tak fajne jak flux:D.
Ostatnio edytowany przez parrotlarch (2012.07.15 09:42:19)
parrotlarch :
Pewnie, że się nie wypowiadaj, bo jeszcze będziesz bluźnił! Ja teraz oprócz Fluxa mam gnome2 na squeeze, a na ubu gnome3 i unity. Wszystko całkiem fajne, ale jak wracam do fluxa to oddycham z ulgą. KDE 4.8.4 nie probowałem, na pewno prawie tak fajne jak flux:D.
Napewno
Właśnie sobie przypomniałem parrotlarch, że to dzięki Tobie/przez Ciebie (niepotrzebne skreślić) do dziś używam Fluxa.
Wow! Super. Czuję się jak krzyżowiec. A co takiego zrobiłem?
Siema! Z tej strony Jaro. Witam wszystkich
Siemka. Witam serdecznie.
Witamy, witamy
Witam również, Dorota z tej strony!
Witaj - jestem przekonany, że znajdziesz tu wiele ciekawych informacji.
numer_inaczej :
Witaj
- jestem przekonany, że znajdziesz tu wiele ciekawych informacji.
A ja jestem przekonany, że znajdzie admina, który nie lubi spamerów