nmzc
BTW może pobawimy się w [SOLVED] postów w sumie mało ;-) łatwiej opanować
Ostatnio edytowany przez zielony (2007.01.07 13:40:04)
zielony :
nmzc
BTW może pobawimy się w [SOLVED] postów w sumie mało ;-) łatwiej opanować
hmm.... [SOLVED] gdzies cos o tym slyszalem ale dokladnie nie wiem o co chodzi ale w sumie warto sie czegos nowego naumieć jestem za.
no po rozwiązaniu problemu do tematu dodaje się [SOLVED] dla potomnych żeby po przejrzeniu tematów mieli lepszy wgląd w sytuację.
[solved] lub po polskiemu [rozwiązany]
rozmywając... nie umiem zmienić tematu na [solved] w moim topicu.. czy tylko admin może to zrobić ?
powinieneś móc bez problemu to zrobić edytując pierwszy post
tak jest, zwykły user może
Ostatnio edytowany przez azhag (2007.01.07 01:19:54)
może i mogę ale nie potrafię naprowadźcie mnie. Edytuje 1 post ale nie widzę tam niczego co związane jest z tematem wątku..
Jeśli klikniesz na opcję edycji pierwszego postu to u góry jest pole oznaczone jako "Temat" i tam jest wpisany obecny temat, wystarczy coś dopisać bądź usunąć i kliknąć na "Potwierdź" a temat powinien się zmienić .
ArteK, a czy Ty przypadkiem nie jesteś modem?
Bo wiecie ja jeszcze do końca ślepy nie jestem, ale nie widze żeby była możliwość zmiany tematu w swoim poście...
Pozdr.
//Edit:
Upss nie mod a admin
Ostatnio edytowany przez largo3 (2007.01.07 11:53:20)
largo3 :
ArteK, a czy Ty przypadkiem nie jesteś modem?
Bo wiecie ja jeszcze do końca ślepy nie jestem, ale nie widze żeby była możliwość zmiany tematu w swoim poście...
Pozdr.
//Edit:
Upss nie mod a admin
No właśnie ja też nie mogę..
bezedura
sprawdzałem wczoraj na koncie testowym jako zwykły user - nie trzeba być moderatorem, adminem czy innym wykolejeńcem
Dopisek:
Kliknij edytuj w pierwszym poście tematu, wpisz nowy tam gdzie strzałka, potwierdź, voila.
Ostatnio edytowany przez azhag (2007.01.07 12:24:49)
Oczywiście próbuję edytować pierwszego posta i nie mam dostępu do tematu tak jak to na tym screenie pokazałeś w ogóle to po txt
Edytuje posta bla bla
mam pasek z ikonami nie ma tematu..
btw. ty na tym screenie jesteś zalogowany jako adm.
możecie to wywalić do nowego wątku nie pasuje tutaj już i tak rozmyliśmy.. :-|
test (zwykły user) też może edytować
http://files.myopera.com/azhag/debian/z … _scrot.png
jakaś dziura wyszła syfi na głównej stronie błedem w kodzie :>
już wiem - jeżeli ktoś odpowiedział na posta to zwykły użytkownik nie może edytować tematu
(przy okazji, podczas zamieszania z przenoszeniem postów zniknął post largo3 - przepraszam)
a widzisz jednak mieliśmy racje .. idzie coś z tym zrobić ?
dziura powstała przy okazji przenoszenia - jak ja przenosiłem post to largo3 na naiego odpowiedział (błąd nr 1), potem przeniosłem jego posta, kiey to robiłem on go wyedytował (błąd nr 2)- post był w dwóch miejscach - w jednym wyedytowany, w drugim nie, usunąłem ten wyedytowany a nieprzeniesiony i... zniknęły oba (jeszcze raz przepraszam) cyrk
już wszystko jest ok (prawda?)
Ostatnio edytowany przez azhag (2007.01.07 13:14:18)
tak
zielony :
a widzisz jednak mieliśmy racje .. idzie coś z tym zrobić ?
zobaczę, może w panelu admina jest coś odnośni tego
Sprawdźcie teraz czy można edytować Swoje tematy .
ok działa ... ;-)
Zawsze wiedziałem że 'Almighty' do mnie pasuje .
azhag :
dziura powstała przy okazji przenoszenia - jak ja przenosiłem post to largo3 na naiego odpowiedział (błąd nr 1), potem przeniosłem jego posta, kiey to robiłem on go wyedytował (błąd nr 2)- post był w dwóch miejscach - w jednym wyedytowany, w drugim nie, usunąłem ten wyedytowany a nieprzeniesiony i... zniknęły oba (jeszcze raz przepraszam)
cyrk
już wszystko jest ok (prawda?)
Fajne rzeczy powychodziły, nie?
Gdybyśmy próbowali tak zrobić celowo nigdy by się nie udało
Pozdr.