Witam w imieniu wszystkich ludzi, którzy brali udział w reaktywacji tego forum.
Na poczatek kilka słów wyjaśnienia:
forum to jest kontynuacją starego forum dostępnego wcześniej pod adresem forum.fluxbox.pl.
Poprzednie forum na skutek drobnych zawirowań zniknęło z sieci
W tej chwili priorytetem jest zapełnienie luki powstałej po zniknięciu starego forum. Jak wyjdziemy z tym na prostą planujemy utworzenie portalu poświęconemu fluxboksowi.
Mamy nadzieję, że uda się to jak najszybciej.
Ostatnio edytowany przez azhag (2006.11.24 18:28:22)
No tak, teraz rozumiem dlaczego musiałem logować się po raz trzeci.
Ja od niedawna używam Fluxboksa, także nie wiem jak wyglądało poprzednie forum w każdym razie wydaje mi się że znajde tutaj dużo ciekawych howtos i faqs, i mam nadzieję że forum szybko się rozrośnie
ps. moge na forum.ubuntu wstawić sobie adres forum do stopki? tam jest wielu "fluxboksowców" i zapewne wielu by się zarejestrowało
Mam nadzieję, że się wam to uda, bo Fluxbox to bardzo dobry WM i powinien się popularyzować, a brak dobrej polskiej strony o nim mu w tym nie pomaga. Jeżeli będę mógł, chętnie pomogę w prowadzeniu serwisu.
Ostatnio edytowany przez elwis (2007.02.27 20:38:51)
rootkit napisał(-a):
ps. moge na forum.ubuntu wstawić sobie adres forum do stopki?
Oczywiście, będziemy bardzo wdzięczni.
Ja tam się bawię różnymi środowiskami, ale zawsze wracam do fluxa, który jest prawie doskonały.
P.S. Myślałem, że już mamy portal http://fluxboxpl.org/portal/Strona_g%C5%82%C3%B3wna
Czy Dozorca planuje coś bardziej spektakularnego?
Edit:
Dopiero zauważyłem, że odpisuję na posty z 2006 roku odświeżone spamem. Cziiiizas!
Ostatnio edytowany przez parrotlarch (2012.02.25 10:07:48)