Login Hasło

#1 2010.05.08 11:22:20

zaaak
Nowy użytkownik
Zarejestrowany: 2010.05.07
Posty: 3

nie działający poprawnie winbox

Witam.

Mam problem z programem Winbox, mianowicie uruchamia sie poprawnie przez wine ale przy uruchomieniu w oknie widac tylko krzaki.
oto screen:
http://img11.imageshack.us/img11/715/winbox.jpg
a tak powinien poprawnie wygladac:
http://ros.uninet.net.id/testdocs/ros/2.9/img/winboxlogin.jpg

Gdy na ślepo wpisze adres MT, użytkownika oraz hasło to idzie sie zalogować do MikroTik'a i wszystko działa normalnie.
Tylko mam problem z głównym oknem logowania.

Jakieś pomysły?
Z góry dziękuje i czekam na odpowiedź,
zaaak

Offline

 

#2 2010.05.08 20:34:37

azhag
Dozorca
Skąd: Warszawa
Zarejestrowany: 2006.11.21
Posty: 819
System: Debian Testing
Fluxbox: 1.3.5
WWW

Re: nie działający poprawnie winbox


Dr Chandra, will I dream?
pogoda w conky :: wybierz jabbera :: polski portal debiana :: registered linux user #403712

Offline

 

#3 2010.05.08 23:59:36

zaaak
Nowy użytkownik
Zarejestrowany: 2010.05.07
Posty: 3

Re: nie działający poprawnie winbox

wine 1.0.1 - winbox 2.2.1
Wine przeinstalowalem, dalej to samo.
Na tym SAMYM systemie tyle, że w środowisku gnome winbox chodził normalnie, wrzuciłem fluxa, i problem sie pojawił. A co najciekawsze inne aplikacje działają bez zarzutu.
Normalnie z Archiwum X....
po wpisaniu w konsoli:

wine winbox.exe

dostaje wynik:

fixme:keyboard:RegisterHotKey (0x10024,0,0x00000001,68): stub

Pozdrawiam i czekam na dalsze odpowiedzi,
zaaak

Offline

 

#4 2010.05.09 09:11:55

zaaak
Nowy użytkownik
Zarejestrowany: 2010.05.07
Posty: 3

Re: nie działający poprawnie winbox

juz sobie poradzilem, najnowsza wersja wine, wyrzucenie calego folderu z katalogu domowego i ruszylo.

Pozdrawiam zaaak

Offline

 

Stopka forum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson